Menu
Your Cart

About Us

Η Aqua Treatment Centre ΑΕΒΕ ασχολείται αποκλειστικά µε την χονδρική διάθεση όλης της γκάµας προϊόντων που αφορούν την κατασκευή (έως και το τελικό φινίρισµα) και συντήρηση των κολυµβητικών δεξαµενών, Υδροµασάζ, Σάουνας, Χαµάµ, Συστηµάτων θαλασσοθεραπείας, Συστηµάτων απολύµανσης νερού, Πλαστικών εξαρτηµάτων PVC, καθώς και Υλικών συγκόλλησης - Στεγανοποίησης υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Είµαστε περήφανοι για τους Προµηθευτές µας καθώς συγκαταλέγονται στους µεγαλύτερους Οίκους της Ευρώπης στον τοµέα κολυµβητικών δεξαµενών ενώ συνεργαζόµαστε µε παραπάνω από 50 Εταιρείες σε όλο τον κόσµο έτσι ώστε να δίνουµε λύσεις σε όλες τις προοπτικές ενός έργου και να καλύπτουµε και τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές.

Η διάθεση προϊόντων υψηλής ποιότητας, η ανάπτυξη νέων τοµέων και τεχνολογιών καθώς και η συνεχής ενηµέρωση των πελατών µας για τις τάσεις της αγοράς αποτελούν βασική αρχή της εταιρείας και µέρος της πολιτικής της. Τα προϊόντα µας διατίθενται µέσω δικτύου 200 περίπου συνεργατών σε όλη την Ελλάδα οι οποίοι είναι Κατασκευαστές πισίνας, Πολιτικοί Μηχανικοί, Τεχνικές και Κατασκευαστικές Εταιρείες.

Προσφάτως η τεχνογνωσία, η δραστηριότητα και η γκάµα των προϊόντων  της Aqua Treatment Centre ΑΕΒΕ επεκτάθηκε µε µεγάλη επιτυχία στον τοµέα δικτύων πιέσεως µεταφοράς πόσιµου νερού, δικτύων λυµάτων & αποχέτευσης, δικτύων άρδευσης, οµβρίων  υδάτων και δικτύων αποστράγγισης (corrugated pipes).

Η συνεχής ανοδική πορεία της Εταιρείας, µας δίνει ώθηση να συνεχίζουµε µε µεγαλύτερη δύναµη ακολουθώντας πάντα τις νέες τάσεις όµως µας καθιστά εξίσου υπεύθυνους και υπόχρεους έναντι των πελατών µας, που µας στηρίζουν και επιβραβεύουν τις προσπάθειες µας µε την εµπιστοσύνη τους.

 

 

Στην AQUA CENTRE...

... ΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ στη δέσµευσή µας να διανέµουµε τα προϊόντά µας αποκλειστικά µέσω του δικτύου συνεργατών µας -σοβαρών επαγγελµατιών του χώρου που αµφίδροµα µας τιµούν µε την επιλογή τους και την εµπιστοσύνη που µας δείχνουν σε κάθε είδους απαίτηση και εφαρµογή.

 

... ΒΑΣΙΚΗ ΑΡΧΗ µας από το έτος ίδρυσής της εταιρείας έως σήµερα είναι να διαθέτουµε στους συνεργάτες µας τάχυστα και αποτελεσµατικά τον πληρέστερο προϊοντικά κατάλογο στα πεδία της ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΦΙΛΤΡΑΝΣΗΣ, ΧΗΜΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ, ΦΩΤΙΣΜΟΥ, ΥΠΕΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ των κολυµβητικών δεξαµενών και δικτύων κρατώντας ταυτόχρονα ένα πολύ ανταγωνιστικό τιµολογιακό προφίλ.

 

... ΣΤΟΧΟΣ η ενεργή συµµετοχή στις εξελίξεις του κλάδου. Διανύουµε µια απαιτητική εποχή τεχνολογικής άνθισης που η εταιρεία µας είναι αποφασισµένη να πρωταγωνιστήσει και να επηρεάσει προσφέροντας κάθε δυνατή επιλογή και υποστήριξη στα πεδία της εξοικονόµησης ενέργειας, αποµακρυσµένου ή κεντρικού ελέγχου των διεργασιών κάθε κολυµβητικής δεξαµενής.

 

... ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ τους συνεργάτες µας. Βρισκόµαστε δίπλα τους σε κάθε project όσο απαιτητικό ή µεγάλο και αν είναι και το ακολουθούµε έως την παράδοσή του, εξασφαλίζοντας την καλή εφαρµογή-λειτουργία και ζωή των µηχανηµάτων που προµηθεύουµε µε πολλαπλά οφέλη για τον ανάδοχο του κάθε έργου. Αφιερώνουµε χρόνο, τεχνογνωσία και απεριόριστο εύρος εξοπλισµού προσφέροντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτηµα σε κάθε έργο.

 

... ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, στην κατάρτιση του προσωπικού, στην εκπαίδευση των συνεργατών µας όσο αφορά στη χρήση και εφαρµογή καινοτοµιών, στην συµµετοχή µας σε εκθέσεις διεθνούς ενδιαφέροντος και στο απεριόριστο stock προϊόντων   και λύσεων που διαθέτουµε ανα πάσα στιγµή σε κάθε επαγγελµατία-συνεργάτη µας.